دکتر فرخ علیخانی به همراه دکتر جواد سیدی، عضو هیات مدیره و سرپرست شرکت POMC با حضور در سایت پتروشیمی دهدشت از نزدیک با پیمانکاران این پروژه دیدار کرد و در جریان روند پیشرفت برنامه های در دست اقدام قرار گرفت.
رئیس سایت شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت تصریح کرد: طرح تولیدی پتروشیمی دهدشت شامل انواع پلی اتیلن سنگین به میزان حدود ۳۰۰ هزار تن در سال و خوراک آن به میزان حدود ۳۰۰ هزار تن در سال از پتروشیمی الفین گچساران است.
مدیران ارشد هلدینگ خلیج فارس در بازدید از طرح پتروشیمی دهدشت، با بررسی آخرین وضعیت پیشرفت پروژه، رفع برخی چالشهای پیش روی این طرح در زمینه تامین یوتیلیتی و خوراک را مورد بررسی قرار دادند.
پتروشیمی دهدشت به عنوان یکی از طرحهای کلان صنعتی کهگیلویه وبویراحمد که در مدت ۱۵ سال تنها ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما با توجه و نگاه ویژه دولت سیزدهم ساختمانهای صنعتی و غیر صنعتی آن قد کشیده و درصد پیشرفت فیزیکی آن نزدیک به ۴۰ درصد رسیده و این رویا در مسیر واقعیت قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی دهدشت با اعلام اینکه این پتروشیمی طبق برنامه در بهمن ۱۴۰۳ به راهاندازی آزمایشی میرسد، گفت: شرکتهای دانشبنیان، جای خالی شرکت بازل را در تهیه لایسنس پر کردند.
معاون برنامهریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با تاکید بر سرعت گرفتن اجرای پروژه پتروشیمی دهدشت از پتروپارس ایران و نارگان خواست که بازدهی خود را به حداکثر توان برسانند.
در جلسهای با حضور تمام پیمانکاران پتروشیمی دهدشت، پیمانکاران متعهد شدند در کوتاهترین زمان ممکن با جبران عقب ماندگیهای به برنامه زمانبندی پروژه برسند و جبهههای جدید کاری را در سایت فعال کنند.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی در جلسه بررسی پیشرفت و چالش های طرح های پتروشیمی گفت: مدیران برخی از شرکت ها و مجریان طرح ها، این نوید را دادند تا پایان امسال طرح هایشان راه اندازی و به بهره برداری برسد که این تعداد طرح علاوه بر آن ده طرح پتروشیمی است که پیش از این اعلام شده بود.
عصر اولین روز از سال 1402 شرکت پتروشیمی دهدشت، میزبان جلسهای با حضور مسئولان هلدینگ خلیج فارس و مسئولان محلی و همچنین پیمانکار برای تسریع در اجرای این پروژه مهم بود.